Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان دیده بان حقوق بشر عدم درج نام رژیم صهیونیستی و عربستان در فهرست ناقضان حقوق کودکان توسط سازمان ملل را محکوم کرد.

قدس آنلاین: سازمان دیده‌بان حقوق بشر از عدم گنجاندن نام رژیم‌صهیونیستی و ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان سعودی ضد یمن در لیست «ناقضان حقوق کودکان» که سالانه توسط «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد صادر می‌شود، انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جو بکر» مدیر بخش حمایت از حقوق کودکان در سازمان حقوق بشر بین‌الملل در این زمینه گفت که آنتونیو گوترش با عدم گنجاندن نام اسرائیل و ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن طرف‌های متخاصم را که در کشتار و معلول کردن کودکان دخیل بودند را نجات داد.

وی افزود، شکست مکرر دبیرکل سازمان ملل در تهیه لیست ناقضان حقوق کودکان بر اساس شواهد سازمان ملل خیانت به کودکان محسوب می‌شود و به مصونیت جنایتکاران از مجازات دامن می‌زند. اکنون که گوترش برای دومین بار منصب دبیرکلی سازمان ملل را به دست آورده باید این روش را کنار بگذارد و اطمینان حاصل کند که لیست وی واقعیت‌ها را نشان می‌دهد . شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز باید مسئولانه عمل کرده و مطمئن شود که همه متخلفان در این لیست قرار می‌گیرند.

سازمان ملل در سال 2002 صدور «فهرست ننگ» را آغاز کرد. طرف‌هایی که مسئول نقض شدید حقوق کودکان هستند و مرتکب جنایت هایی چون قتل و معلولیت و خشونت جنسی و آدم ربایی و حمله به مدارس و بیمارستان ها و جلوگیری از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به کودکان می‌شوند، در این لیست جای می‌گیرند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی تک تک این جنایت‌ها را علیه کودکان مرتکب می‌شوند و عدم درج نام آنها در لیست مذکور صحت و سقم این فهرست را به چالش می کشد. نکته جالب توجه اینجاست که سازمان ملل نام جنبش انصارالله یمن را در لیست ناقضان حقوق کودکان در مناطق درگیری‌های مسلحانه در سال 2020 قرار داده است.

همچنین نام رژیم صهیونیستی و عربستان در حالی در فهرست ناقضان حقوق کودکان در سازمان ملل درج نشده که گزارش دبیرکل این سازمان نشان می‌دهد سازمان ملل 1031 مورد جنایت شدید علیه 340 کودک فلسطینی در کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی و نوار غزه را ثبت کرده است.

این گزارش همچنین حاکی از آن است که سازمان ملل بازداشت 361 کودک فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشغالی توسط نظامیان صهیونیست در سال 2020 را تایید کرده و 87 کودک گزارش دادند که در طول بازداشت تحت شکنجه‌های شدید قرار گرفته‌اند.

همچنین در جنگ یازده روزه اخیر، حمله‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی به نوار غزه و کرانه باختری دست کم 289 کشته- از جمله زنان و کودکان- برجای گذاشت و خسارات فراوانی به بار آورد. مدارس، مراکز درمانی و دفاتر رسانه‌ای از جمله مراکزی بودند که هدف حمله‌ توپخانه‌ای هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

اما درباره عربستان سعودی پس از آن که ریاض تهدید کرد همه کمک‌های مالی خود را به سازمان ملل متوقف می‌کند، گوترش نام ائتلاف متجاوز به سرکردگی سعودی‌ها را از فهرست ننگ سازمان ملل در سال 2015 خارج کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دیده بان حقوق بشر اسرائیل حقوق کودکان 1 عربستان سعودی ناقضان حقوق کودکان رژیم صهیونیستی سازمان ملل حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل

مجلس نمایندگان آمریکا طرحی برای محدود کردن انتقاد از اسرائیل تصویب کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه (1 می/12 اردیبهشت) طرحی را به تصویب رسانده که با گسترده‌تر کردن دامنه تعریف «یهودستیزی» به دنبال محدود کردن انتقادها از رژیم صهیونیستی در بحبوحه گسترش اعتراضات در این کشور علیه این رژیم به دلیل جنگ در غزه است.

این طرح برای تبدیل شدن به قانون بایستی در مجلس سنا هم به تصویب رسیده و سپس با امضای رئیس‌جمهور اجرایی شود. در صورتی که مصوبه مجلس نمایندگان قانونی شود تعریف یک سازمان بین‌دولتی به نام «ائتلاف بین‌المللی گرامی‌داشت هولوکاست» (IHRA) به «لایحه حقوق مدنی آمریکا»، مصوب 1964 اضافه خواهد شد.

لایحه حقوق مدنی قانونی مربوط به حقوق مدنی و سیاسی در آمریکا است که در سال 1964 به تصویب رسیده و تبعیض بر مبنای نژاد، رنگ پوست، دین، جنسیت یا ملیت را غیرقانونی اعلام می‌کند. چنانچه تعریف IRHA از یهودستیزی به لایحه حقوق مدنی اضافه شود وزارت آموزش آمریکا مجاز خواهد بود بودجه‌ها و دیگر منابع تخصیص‌یافته به دانشگاه‌هایی که با «یهودستیزی» مقابله نمی‌کنند را محدود کند.

منتقدان می‌گویند این تعریف بسط‌یافته از یهودستیزی می‌تواند زمینه‌های قانونی را برای جلوگیری از تظاهرات‌های دانشگاهی اخیر علیه جنگ اسرائیل علیه غزه را فراهم آورد. جالب آنکه در مصادیقی که IRHA از یهودستیزی ارائه می‌دهد ضدیت با اسرائیلُ، «به عنوان یک موجودیت جمعی یهودی» مصداق یهودستیزی تعریف شده است.

گروه IRHA برخی از مصادیق یهودستیزی را نیز ذکر کرده و از جمله هر گونه مقایسه سیاست‌های اسرائیل با نازی‌ها را نیز ستیزه‌جویی با یهودیت تعریف کرده است.

«اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا» در نامه‌ای که جمعه هفته گذشته برای قانونگذاران مجلس نمایندگان ارسال کرده بود از آنها خواسته بود به این طرح رأی منفی بدهند چرا که در قوانین فدرال مصادیق تبعیض بر مبنای یهودیت مشخص شده است. 

بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کنداحتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیلافزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان مللرسانه عبری: ریاض اسرائیل را درباره هر حمله به رفح تهدید کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • انتقاد «یائیر لاپید» از دخالت تندروهای صهیونیستی در ارتش
  • پیام عربستان به اسرائیل درباره حمله احتمالی به رفح
  • افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل
  • بازی آمریکا با کارت «صلح ابراهیم»
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران