Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سیدنظام الدین موسوی در حاشیه نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۹ مردادماه) در جمع خبرنگاران پیرامون جلسه غیرعلنی و بررسی تقاضای لغو بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی، گفت: در نشست غیرعلنی طرح یا لایحه ای تصویب نمی‌شود و بر اساس قانون، مصوبه مجلس در نشست علنی و در منظر مردم پس از ایراد نظرات موافق و مخالف انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسات غیرعلنی موضوعات مختلف جهت تمهید اندیشی اولیه مطرح می‌شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: ممکن است درباره موضوعات مختلف در جلسات غیرعلنی یا حتی لابی‌های مجلس استمزاج کنیم، در نشست غیرعلنی رأی‌گیری استمزاجی درباره طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی صورت گرفت کما اینکه ممکن است درباره رأی اعتماد به وزرا رأی گیری استمزاجی انجام شود اما رأی قطعی در صحن علنی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی در فضای مجازی در دستور کار مجلس قرار گرفت و طبق روال قانونی پیشنهاد بررسی این طرح بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون مشترک، در جلسات قبل به تصویب رسید، در واقع مجلس درباره شیوه بررسی طرح حمایت تصمیم‌گیری کرد. طبق ماده ۱۶۷ آیین نامه داخلی حداقل ۱۵ نفر از نمایندگان اگر درخواست کنند، طرحی که مشمول بررسی در کمیسیون مشترک (طبق اصل ۸۵ قانون اساسی) شده است، در صحن علنی بررسی شود. هیات رئیسه این تقاضا را اعلام وصول و امروز در دستور کار قرار داد.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم اضافه کرد: با توجه به اینکه در خصوص این طرح در افکار عمومی مباحث مختلفی عنوان شده، در نشست غیرعلنی صبح امروز موافقان و مخالفان نظرات خود را اعلام و رأی گیری استمزاجی انجام گرفت. تقاضای لغو بررسی طرح حمایت از کاربران فضای مجازی بر اساس اصل ۸۵ در صحن علنی طبق دستور مورد رسیدگی قرار گرفت و نمایندگان با این پیشنهاد مخالفت کردند.

موسوی یادآور شد: بین نتیجه رأی‌گیری استمزاجی و رأی نمایندگان در صحن علنی اختلاف وجود داشت البته هیچ فشاری بر روی نمایندگان برای تغییر نظرشان در صحن علنی وجود نداشت. در نشست غیرعلنی مباحث مختلفی مطرح شد و در صحن علنی که بلافاصله پس از نشست غیرعلنی آغاز شد، ابعاد و نکات جدیدی مطرح شد لذا به طور طبیعی نظر برخی نمایندگان تغییر کرد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظر نمایندگان در نشست علنی مبنای قانونی دارد، گفت: ضرورت طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی در فضای مجازی را نمایندگان تشخیص می‌دهند و یکی از دلایل ضرورت بررسی این طرح بر اساس اصل ۸۵ در کمیسیون مشترک بنا بر نظر موافقان، بررسی طرح در صحن علنی زمان‌بر است و ممکن است دو ماه وقت مجلس را بگیرد و دغدغه اصلی نمایندگان باید مسال اقتصادی و معیشتی مردم باشد. همانطور که طرح بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری بیش از یک ماه زمان مجلس را به خود اختصاص داد.

نمایندگان تنها درباره شیوه بررسی طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی تصمیم‌گیری کردند

موسوی تاکید کرد: تا این لحظه طرحی در مجلس به تصویب نرسیده است، نمایندگان تنها درباره شیوه بررسی طرح صیانت تصمیم‌گیری کردند. قطعا محتوای این طرح در جریان بررسی در کمیسیون مشترک دچار تغییرات بسیار خواهد شد.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: طرح حمایت از کاربران فضای مجازی در کمیسیون مشترک از کمیسیون‌ها تخصصی مختلف بررسی خواهد شد. هر کمیسیون نمایندگانی را برای عضویت در این کمیسیون مشترک معرفی خواهند کرد، پیش بینی شده نمایندگانی از ۸ کمیسیون تخصصی انتخاب شوند.

وی یادآور شد: بر اساس تدابیری که اندیشیده شده و رئیس مجلس هم بر آن تاکید کردند اینکه در کمیسیون مشترک نخبگان، کارشناسان و متخصصین مربوط به این حوزه دعوت شوند و نظرات آنها هم شنیده شود و در خصوص بندبند طرح بحث کنند. همچنین همانطور که رئیس مجلس اعلام کردند قرار نیست که جلسات کمیسیون مشترک غیرعلنی باشد لذا ساختار رسانه‌ای مجلس تدابیری خواهد اندیشید تا مشروح جلسات به افکار عمومی منتقل شود.  

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم گفت: پیش‌گویی‌هایی مبنی بر فیلترینگ شبکه‌های مجازی درست نیست، بسیاری از کسانی که موافق بررسی طرح به صورت اصل ۸۵ در کمیسیون مشترک بودند، با اصل طرح موافق نیستند و تنها درباره چگونگی بررسی طرح اظهارنظر کردند.

موسوی ادامه داد: آنچه که در کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی در فضای مجازی تصویب خواهد شد طبق قانون، برای مدت زمانی معینی که صحن علنی مشخص می‌کند به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد.

لیستی رسمی وزرای پیشنهادی کابینه سیزدهم به مجلس نرسیده است

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در ادامه پیرامون زمان ارایه لیست وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم، گفت: از هفته قبل در مورد زمان‌های مختلف ارسال لیست مذکور به صحن صحبت شد ولی زمان‌ها اعلام شده گمانه زنی است و هنوز به صورت رسمی لیستی به مجلس نرسیده است. طبق ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس رئیس جمهور تا دو هفته پس از مراسم تحلیف فرصت ارایه لیست وزرای پیشنهادی دولت به مجلس دارد و این زمان هنوز به پایان نرسیده است.

وی تصریح کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر تسریع در شکل گیری دولت، رئیس جمهور در مراسم تحلیف اعلام کردند که پیش از پایان مهلت قانونی لیست وزرای پیشنهادی را به مجلس ارسال می‌کنم. ما از زمان ارسال این نامه اطلاعی نداریم اما به محض دریافت در اولین جلسه علنی بعد از اعلام وصول، اساسمی وزرا ذکر می‌شود و هفته اول به بررسی برنامه وزرا در کمیسیون‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: پس از بررسی برنامه وزرای پیشنهادی در کمیسیون، جلسات رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی در صحن علنی را خواهیم داشت لذا اگر امروز یا فردا لیست وزرا به مجلس برسد، هفته آینده به بررسی برنامه افراد در کمیسیون‌ها خواهیم پرداخت. با توجه به اینکه تاکنون لیستی به مجلس نرسیده قریب به یقین بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بعد از ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در صحن علنی بررسی می‌شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: سید نظام موسوی فیلترینگ کابینه رئیسی طرح حمایت از حقوق کاربران کاربران در فضای مجازی طرح حمایت از کاربران بررسی طرح حمایت مجلس شورای اسلامی رأی گیری استمزاجی کمیسیون مشترک نشست غیرعلنی وزرای پیشنهادی مجلس نرسیده نماینده مردم صحن علنی هیات رئیسه لیست وزرا خواهد شد بر اساس اصل ۸۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۲۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر انقلاب: در آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم

آفتاب‌‌نیوز :

همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور، دقایقی پیش با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. ️

این برنامه، از جمله دیدار‌های سالانه رهبر انقلاب است که در تکریم مقام معلم بطور پیوسته برگزار شده است.

مهم‌ترین محور بیانات رهبر انقلاب در این دیدار به شرح دیل است:

* تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی کشور به اهمیت تعلیم و تربیت و اهمیت معلم است. مشکل بسیاری از مسائل ما ناشی از افکار عمومی است.

اگر افکار عمومی نسبت به یک قضیه توجیه شوند و توجه پیدا کنند، انجام آن کار آسان‌تر خواهد شد.

ما اکنون در مسئله آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم؛ اگر افکار عمومی نسبت به این مسئله حساس شود، معلم را بشناسد و قدر معلم را بداند، در همه این مشکلات اثر خواهد گذاشت؛ ما این را می‌خواهیم.

بنده صریحاً وظیفه عمومی را برای تشکر از معلمین عرض می‌کنم برای اینکه افکار عمومی توجه به این مسئله پیدا کنند. هرچه شغل معلمی محترم‌تر باشد جاذبه او بیشتر خواهد شد

- مساله غزه، امروز مساله اول دنیاست. در سطح بین‌المللی هر کار هم که می‌کنند صهیونیست‌ها و پیشتیبانان آمریکایی و اروپایی‌شان که مساله غزه را از دستور کار افکار عمومی دنیا خارج کنند، نمی‌توانند. خب نگاه کنید به این دانشگاه‌های آمریکا؛ هر روز - امروز باز در خبر‌ها می‌خواندم چند دانشگاه دیگر اضافه شدند - در استرالیا، در اروپا، کشور‌های مختلف اروپایی، یعنی ملت‌ها نسبت به مساله غزه حساسند. مساله اول دنیاست این مساله. نباید بگذاریم این مساله از نگاه عمومی بین‌المللیِ مردم دنیا خارج بشود، از این «مساله اول» بودن خارج بشود، باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند. 

- نحوه رفتار آمریکا در مساله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی‌اعتمادی به آمریکا است.

- فلسطین باید به صاحبان اصلی آن برگردد. عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچ‌گاه مشکل غرب آسیا را حل نخواهد کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • زبان طنز نیشدار است
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • تکمیل پروژه مونوریل قم جزو اهداف مهم دولت سیزدهم است
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • رهبر انقلاب: در آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی