Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیده حقوق بشر گزارش داد که به دلیل عدم فقدان آمار از معلولان، این افراد در مناطق زلزله زده از لیست توزیع کمک‌های بشردوستانه جا مانده و با وضعیت وخیمی مواجه هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دیده بان حقوق بشر در گزارشی نوشت: به دنبال زلزله مرگبار اخیر در افغانستان که منجر به مرگ هزار نفر در جنوب افغانستان گردید، معلولان مورد بی‌توجهی قرار گرفته که این موضوع بر عمق این فاجعه افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیده بان حقوق بشر، با بیان اینکه ۳۶۲ هزار نفر از زلزله در افغانستان براثر ویرانی زیرساخت‌ها از جمله مدارس، مراکز درمانی و جاده‌ها متاثر شدند، گفته است که سازمان ملل کمک فوری ۱۱۰ میلیون دلاری را برای رسیدگی به زلزله‌زدگان افغانستان درخواست کرده است.

این نهاد وابسته به سازمان ملل گزارش داده است که با توجه به زلزله خیر بودن افغانستان، طی چند دهه اخیر ۷ هزار نفر براثرخشم طبعیت جان خود را از دست داده‌اند.

دیده حقوق بشر در ادامه نوشت: پیش از زلزله برخی از مناطق دور دست در جنوب افغانستان با مشکل قحطی و کمبود مواد غذایی مواجه بودند و پس از زلزله نیز بحران در این مناطق تشدید شده است.

این سازمان در بخشی از گزارش خود به وضعیت اسفناک معلولان در زلزله اخیر اشاره کرده و گفته است که معلولان در زلزله اخیر افغانستان به دلیل عدم دسترسی به کمک‌های بشردوستانه و موادغذایی در معرض خطر قرار گرفتند.

دیده حقوق بشر اضافه کرد: در زلزله اخیر افغانستان به دلیل فقدان آمار از معلولان در این منطقه، این افراد از لیست کمک‌های غذایی جا مانده و هیچ کمکی به این افراد فرستاده نشده است.

به گفته این سازمان، بسیاری از معلولان و یا افرادی که پس از زلزله مصدوم شدند به کمک فوری برای درمان و دسترسی به مراکز درمانی نیاز دارند و باید اقدام فوری در این زمینه انجام شود.

دیده حقوق بشر همچنین به موانع ارسال کمک‌های غذایی به افغانستان اشاره کرده و گفته است که کشور‌ها باید سیاست را از کمک‌های بشردوستانه جدا کنند و در غیر این صورت مردم افغاسنتان و به خصوص افراد معلول که به کمک فوری نیاز دارند با بحران مواجه خواهند شد.

این سازمان در پایان از نهاد‌های حقوق بشری خواسته است تا ارزیابی مناسبی از نیازمندان به خصوص افراد معلول در زلزله اخیر داشته باشند تا تقسیم کمک‌های بشردوستانه به این افراد بدون تبعیض انجام شود.

این اظهارات در شرایطی است که پیش از این مقامات طالبان اعلام کرده بودند که به دلیل تحریم کشور‌های جهان قادر به کمک به زلزله زدگان نیستند.

در این راستا، «سراج الدین حقانی»، وزیر کشور دولت موقت طالبان ضمن انتقاد از عملکرد آمریکا در نحوه کمک‌رسانی به زلزله‌دگان افغانستان گفته است که بسیاری از کشور‌ها به دلیل تحریم‌های آمریکا نمی‌توانند برای افغانستان کمک ارسال کنند.

افغانستان طی چند هفته اخیر شاهد وقوع حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله بوده و بارش باران و برف شدید بوده و طی هفته گذشته نیز در چندین ولایت این کشور مردم شاهد وقوع سیل مرگبار بودند.

در آخرین مورد حوادث طبیعی در افغانستان، منابع محلی طالبان اعلام کردند که وقوع سیل در نورستان در غرب این کشور تلفات جانی و مالی زیادی در پی داشته است.

به گفته این مقامات، براثر این حادثه ۹ نفر کشته و ۱۰ نفر دیگر مصدوم شدند.

بر اساس اعلام مقامات حکومت سرپرست افغانستان در نتیجه سیل‌های و زلزله ویرانگر اخیر در این کشور ۱۹۰۰ تن جان باخته، ۲۰۰۰ هزار نفر زخمی شده و هزاران راس دام و خانه مسکونی نیز تخریب شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حقوق بشر غربی دیده بان حقوق بشر زلزله افغانستان سازمان ملل کمک های بشردوستانه زلزله اخیر دیده حقوق بشر هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۴۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سازمان ملل: حمله به رفح «یک تراژدی غیرقابل وصف» است

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه نسبت به هرگونه حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر «رفح» واقع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

به گزارش ایسنا،‌ مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه اعلام کرد حقیقت این است که انجام عملیات زمینی در رفح به سادگی یک تراژدی غیرقابل وصف خواهد بود.

براساس گزارش روسیا الیوم، گریفیث در ادامه افزود هیچ طرح بشردوستانه‌ای نمی‌تواند جوابگوی این واقعیت باشد.

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده کمک‌های اضطراری، روز سه‌شنبه گفت که علی‌رغم درخواست‌های جهانی از اسرائیل برای حمله نکردن به رفح  «عملیات زمینی در افق نزدیک در حال انجام است.

وی در بیانیه‌ای افزود: اقدامات اسرائیل برای بهبود کمک‌رسانی به غزه «نمی‌تواند برای آماده‌سازی یا توجیه حمله نظامی جامع به رفح استفاده شود»."

پیشتر آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در سخنانی نسبت به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به «رفح» در جنوب نوار غزه و رخ دادن یک «تراژدی ویرانگر» درصورت چنین اقدامی هشدار داد.

گوترش از آمریکا خواست تا هر کاری که ممکن است را برای جلوگیری از حمله رژیم صهیونیستی به رفح انجام دهد؛ چراکه چنین اقدامی منجر به شهادت هزاران نفر خواهد شد.

رژیم صهیونیستی درحال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر یکشنبه اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت‌ محاصره امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است. در همین رابطه، اخیرا «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگران‌کننده ارزیابی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان ملل نسبت به خطر حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • برهم خوردن معادلات دشمنان پس از عملیات وعده صادق
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • بازگشت روبرتو دزربی به لیست بایرن مونیخ
  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است
  • مقام سازمان ملل: حمله به رفح «یک تراژدی غیرقابل وصف» است
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان و معلولان تجهیز می شود
  • ارسال کمک های بشری روسیه به افغانستان